Tabără de primăvară cu ROST

Tabără la Niculițel- Tulcea, în perioada 16-21 aprilie

Vă doriți ca cei mici să se adapteze mai usor provovărilor vieții, să își gestioneze cu succes emoțiile, să comunice asertiv, să fie încrezători și perseverenți?

Ați vrea să aprecieze mai mult darurile cu care au fost înzestrați, eforturile familiei și să se bucure mai mult de ceea ce au în viața lor, punând în valoare, iubind și mulțumind?

Se întamplă ca eforturile dumnevoastră să se lovească de un zid și să pară că ceea ce faceți nu ajunge la finalitatea așteptată?

Oferiți copilului dumneavoastră o experiență unică, folositoare, valoroasă prin participarea la ”Tabara de primăvară cu ROST”

Prin programul Educație cu ROST contribuim constant la dezvoltarea armonioasă a celor mici și la echilibrul familial. În completare am considerat necesar și am observat cu atenție eficiența taberelor intensive de dezvoltare. În care pasul de la a întelege la a aplica este unul firesc și extrem de important în viața celor mici.

Vor scăpa te multe dintre temeri, vor fi mai îbcrezători, mai atenți, mai perseverenți, mai fericiți și mai echilibrați în luarea deciziilor.

Programul nostru zilnic, cum am spus deja, este unul intensiv în care vom îmbina activitățile în aer liber cu cele de dezvoltare personală în sala .

Ziua 1       – Compasiunea
Ziua a 2-a – Motivația – cheia pt. un obiectiv realizat cu succes
Ziua a 3-a – Atenție și prezență
Ziua a 4-a – Lucru în echipă
Ziua a 5-a – Încrederea în sine.

Vom găti, vom picta, vom face activități de grup prin exerciții din psihoterapia de grup, din art-terapie și din dramaterapie.

Obiectivul taberei  de primăvară cu ROST : 

Încrederea în sine. Atenția și prezența la nevoile noastre și ale celorlalți.

Vom analiza împreună la final de zi dacă am rezonat cu nevoile celorlalți, dacă am știut să ne recunoaștem propriile nevoi și emoțiile și dacă le-am exprimat coerent, dacă ceilalți au înțeles ceea ce noi am dorit să transmitem, iar nevoile noastre au fost împlinite.

– Vom vizita Bazilica din Niculițel

– Vom face plimbări zilnic

lecții de limbă și cultură japoneză și engleză.

cultură coreeană

gătim – sushi și ghimbap

Dacă vremea ține cu noi, vom pescui într-una din zile

Iar ca obiectivul nostru să fie atins și să învățăm să fim buni , respectuoși, atenți și la nevoile celor mai puțin norocosi decât noi.

Și pentru că ne dorim să înțeleagă importanța unei comunități în viața lor, vom face un schimb de experiență și interacțiune cu copii a căror viață a fost mai puțin ușoară.

Este vorba despre copii cu vârsta cuprinsă între 10-15 ani, adoptați de familiile din zona, crescuți cu dragoste, dar care au totuși alte posibilități  dar și alta dorință și bucurie de a învăța, venind din mediu rural.

De aceea cu contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră, vom susține participarea unui copil defavorizat la acest schimb de experiență.

Grupului noastru de copii și adulți li se vor alătura( pe durata atelierelor și perioadei de relaxare ) la Niculițel 13 suflete dornice să ne cunoască, să învețe alături de noi.

Toti copiii cu care vom interacționa acolo vor prezenta teste pcr efectuate înainte de a ne vedea cu cel mult 48 de ore. Copiii fac parte dintr-o asociație care se ocupa de organizarea unor activități educative pentru copii, iar ei vor avea grijă ca totul sa  fie potrivit mijloacelor de siguranță și prevenție în ceea ce îi privește pe copilașii din Tulcea.

Nr. de locuri disponibile: 12

Cost: 1900 lei

Avâns: 500 lei până la data de 1 martie, suma integrală până pe 30 martie.

pentru detalii: 0734131377

coordonatori tabără: Ioana Târziu – terapeut, psiholog clinician, consilier vocațional, Dana Ilieș – life coach

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.