Atelierele lui Moș Crăciun – iarna cu ROST

Iarna aceasta, Casa cu Rost vă deschide porțile și vă invită să vă alăturați într-o călătorie plină de magie și creativitate, cu atelierele lui Moș Crăciun – Iarna cu Rost.

Aceste ateliere sunt dedicate atât copiilor, cât și adulților, pentru a vă oferi o oportunitate unică de a petrece timp de calitate și de a vă conecta cu spiritul sărbătorilor într-un mod special.

La Casa cu Rost, suntem bucuroși să fim gazda celor mai variate activități care vă vor aduce zâmbete pe buze și amintiri de neuitat.

Indiferent dacă sunteți pasionați de arta și meșteșugurile tradiționale sau sunteți în căutarea unor momente de relaxare și bucurie alături de cei dragi, avem ceva pentru fiecare.

Copiii și adulții se vor bucura de ateliere de creație și jocuri distractive, unde vor putea confecționa ornamente pentru brad, împodobi turta dulce, decora globuri, broda, picta sau crea mici opere de artă inspirate de sărbătorile de iarnă.

Vom avea și povești magice cu Moș Crăciun, unde micuții noștri vor avea ocazia să-i spună lui Moș Crăciun dorințele lor secrete.

Cu totii veți găsi la Casa cu Rost un refugiu liniștit pentru a se conecta cu spiritul sărbătorilor de iarnă prin ateliere de artă și meșteșuguri, precum decorațiuni pentru casă sau creație de cadouri personalizate.

De asemenea, vă invităm să vă bucurați de seri de colinde in fata bradului, cu o cană de ceai cald, de ciocolată caldă și oameni faini.

Toate atelierele noastre vor fi ghidate de artiști și instructori talentați, care vă vor oferi îndrumare și inspirație.

La Casa cu Rost, ne străduim să vă oferim o experiență autentică, caldă și plină de bucurie pentru întreaga familie.

Așadar, nu ratați ocazia de a vă crea amintiri de neuitat într-un mediu plin de farmec și creativitate.

Vă invităm să ne vizitați la „Atelierele lui Moș Crăciun – Iarna cu Rost” și să vă bucurați de timpul frumos petrecut împreună.

De asemenea CUTIA de scrisori a lui Moș Crăciun vă așteaptă incepand din 17 noiembrie ca cei mici sa lase scrisorile!

Cu dragoste și bucuria sărbătorilor, Echipa Casei cu Rost

program

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.