Săptămâna altfel la Casa cu Rost

Săptămâna altfel la Casa cu ROST

Dragi părinți și profesori,

Suntem încântați să vă anunțăm că săptămâna voastră va fi una cu adevărat specială, plină de activități și oportunități de dezvoltare personală. Noi, cei de la Casa cu Rost, suntem aici pentru a vă oferi o experiență unică, cu propuneri captivante și interactive. Prin intermediul acestor activități, ne propunem să vă ajutăm să vă descoperiți și să vă dezvoltați atât la nivel social, cât și emoțional.

Săptămâna altfel la Casa cu Rost

🤝 Curs de Dezvoltare Socială și Emoțională și 🎨 Ateliere Creative pentru Elevii Claselor Pregătitoare – Clasa a 8-a::

 • 🌈 Empatie și Lidership:Învață să îți înțelegi colegii și să te pui în locul lor. Descoperă cum poți fi un lider eficient, inspirând și motivând ceilalți.
 • 🧠 Cunoaștere și Autocunoaștere:Explorează lumea ta interioară, descoperind pasiunile și interesele care te definesc. Înțelege-ți punctele forte și zonele în care poți crește.
 • 🗣️ Comunicare și Colaborare:Dezvoltă abilitățile de comunicare pentru a te face auzit și înțeles în mod eficient. Învață să asculți și să răspunzi cu empatie.
 • 👫 Colaborare și Lucru în Echipă: Experimentează bucuria lucrului în echipă și învață cum să aduci contribuția ta într-un mod constructiv.

 

 • 🖌️ Atelier de creație Cufere din Lemn: decorate cu tehnica servetelului: Dați frâu liber imaginației și creați cufere unice, personalizate, care să reflecte personalitatea fiecărui elev.
 • 🌸 Atelier de Mărțișoare: Învață tehnici tradiționale și moderne de realizare a mărțișoarelor, aducând un strop de creativitate în tradițiile noastre.
 • 🎲 Atelier de Jucării: Construiește-ți propria jucărie și descoperă bucuria de a realiza ceva cu mâinile tale.
 • 🌿 Atelier de Terarium – Mini Grădină: Explorează lumea naturii și creează-ți propria mini grădină într-un recipient închis, învățând despre ecosistem și îngrijirea plantelor.
 • 🌈 Atelier de Slime: Distrează-te și învață să creezi cel mai cool și amuzant slime.

💖 Curs Emoții Modelate și Emoții Desenate:

 • 🎭 Atelier de Descoperire a Calităților și Abilităților:Explorează și pune în valoare calitățile și abilitățile fiecărui copil. Descoperiți împreună ce vă face unici și speciali.
  Raport Personalizat pentru Părinți:

Părinții vor primi un raport detaliat cu privire la progresele și descoperirile făcute de copii în această săptămână. Vom evidenția punctele forte, abilitățile dezvoltate și sugestii pentru continuarea procesului de învățare și creștere personală.

Săptămâna altfel la Casa cu Rost

Săptămâna voastră va fi una memorabilă, plină de bucurie, învățare și dezvoltare personală. Suntem aici pentru a vă îndruma și sprijini în fiecare pas al drumului. Să înceapă aventura!

Încurajăm toți elevii să participe și să se bucure de această săptămână altfel! Înscrierile sunt deschise, așa că nu ratați ocazia de a vă dezvolta și de a vă distra în același timp. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru o aventură educativă și creativă de neuitat!

🌈✨ Înscrieți-vă acum și pregătiți-vă pentru săptămâna voastră specială cu Casa cu Rost! ✨🌈

Puteti alege si alte ateliere din paleta noastră vastă.

Cu drag, Echipa Casa cu Rost

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.