Casa de turta dulce – atelier de fimo

casa de turta dulce

Sunteți nerăbdători să intrați în atmosfera Crăciunului, plină de lumină, cadouri alese și oameni dragi alături? Știm că această sărbătoare adună familiile în jurul bradului și al bucatelor alese de pe masa festivă. Ceea ce contează este de fapt în perioada asta e celebrarea sentimentului de „împreună” Copiii și părinții se pregătesc cum știu ei mai bine – cu cozonac, decorațiuni de pom, vin fiert, preparate tradiționale, casa de turta dulce, mirosul de brad, scorțișoară și portocale.

Fiindcă vrem să ne treceți pragul în luna cea mai frumoasă din an, v-am pregătit activități creative și utile, în spiritul Crăciunului, pentru cei mari și mici. De această dată vă provocăm răbdarea, creativitatea și îndemânarea la atelierul de fimo. Vom modela o casa de turta dulce, iar ghid ne va fi doamna Teodora Safta de la Handmade by Teo.

Ce facem la atelierul de casa de turta dulce?

  • dacă suntem începători, descoperim lucrul cu fimo, o pastă cu care putem modela, asemeni plastilinei
  • ne alegem modelul de căsuță dorit, decorațiunile cu care vrem să o împodobim, culorile și dimensiunile potrivite
  • la prima ședință modelăm pereții căsuței, ușile, ferestrele și acoperișul, iar dacă ne rămâne timp, facem și câteva ornamente
  • la ședința a doua asamblăm pereții și creăm cele mai frumoase beculețe, globuri, ghirlande și decorațiuni pentru casa noastră
  • finisăm mica operă de artă, astfel încât să fie toate detaliile în ordine și să aibă un aspect unic

Căsuța realizată va fi luată acasă de participanți fie pentru a fi pusă în brad, fie pentru a fi oferită cadou unei persoane speciale. De asemenea, ea poate fi piesa de rezistență a unui decor de Crăciun pentru masa festivă sau pentru camera de oaspeți.

Cost atelier: 60 lei/ședință. Cost modul – 120 de lei

Vă puteți înscrie online AICI sau telefonic la numărul 0734131377.

Vârsta recomandata: +5 ani – 99 ani

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.