COLABORARE ȘI GÂNDIRE ANALITICĂ PRIN JOC

” Colaborare și gândire analitică prin joc ”

Acest atelier captivant și interactiv își propune să ofere oportunitatea copiilor de a-și exersa creativitatea, gândirea analitică și abilitățile de colaborare într-un mediu distractiv și stimulant.

Detalii despre atelier:

Data: 1 IUNIE
Ora: 13:30
Locație: CASA CU ROST str. Traian 168

Scopul atelierului:

Atelierul „Colaborare și gândire analitică prin joc” este conceput special pentru a stimula imaginația și dezvoltarea cognitivă a copiilor. Jocurile și activitățile planificate vor încuraja copiii să-și exploreze abilitățile creative, să-și dezvolte gândirea critică și să lucreze în echipă pentru a rezolva provocări și probleme.

Beneficiile participării la atelier

Dezvoltarea gândirii analitice: Copiii vor învăța să gândească critic, să evalueze situațiile și să găsească soluții inovatoare prin intermediul jocurilor și activităților specifice.

Creșterea abilităților de colaborare: Participând la activități de grup, copiii vor învăța să lucreze împreună, să comunice eficient și să-și împartă ideile pentru a obține rezultate comune.

Stimularea creativității: Atelierul promovează imaginația și gândirea liberă, oferind copiilor posibilitatea de a-și exprima ideile în mod original și neconvențional.

Îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor: Prin participarea la jocuri și provocări, copiii vor învăța strategii eficiente de rezolvare a problemelor și vor dobândi încredere în propriile abilități.

Fun și distracție garantată: Atelierul este conceput pentru a oferi o experiență distractivă și plină de bucurie copiilor, îmbinând învățarea cu jocul într-un mod captivant și antrenant.

COLABORARE ȘI GÂNDIRE ANALITICĂ PRIN JOC

cost 75 lei

lectori: Adela Ioana Târziu – psihoterapeut

Dana Ilieș – life coach

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.