„Eroi mici, prim ajutor mare: Atelierul de prim ajutor pentru copii” – curs gratuit

„Eroi mici, prim ajutor mare: Atelierul de prim ajutor pentru copii”

CURSUL ESTE GRATUIT, veti achita doar 15 lei si acopera kit-ul de prim ajutor cu care veti pleca acasa.

Introducere:
Eroi mici și curajoși, aici veți învăța să fiți pregătiți pentru situații de urgență și să deveniți adevărați salvatori în timpul nevoilor de prim ajutor. Indiferent că sunteți acasă, în școală sau în comunitate, cunoștințele pe care le veți dobândi aici vă vor ajuta să faceți diferența în viața celor din jurul vostru.

Cunoașterea serviciilor de urgență:
Vom începe cu învățarea numerelor de urgență importante, cum ar fi 112, și cu înțelegerea cum și când să apelăm la serviciile de urgență. Vom discuta despre situațiile care necesită asistență rapidă și cum să transmiteți informații clare și concise operatorului de la linia de urgență.

Situații de urgență comune și soluții de prim ajutor:
Vom explora diferite situații de urgență la care vă puteți confrunta și vom învăța cum să răspundeți în mod adecvat în fiecare dintre ele.

Vom acoperi subiecte precum răni minore (tăieturi, zgârieturi), entorse, vânătăi, arsuri minore, sângerări și înțepături de insecte.

Veți învăța cum să aplicați pansamente și bandaje simple și să folosiți un kit de prim ajutor.

Un aspect crucial al primului ajutor este învățarea tehnicilor de RCP. Vom învăța cum să recunoaștem semnele că o persoană nu mai respiră

Prevenirea accidentelor:

Prevenirea accidentelor este întotdeauna mai bună decât tratarea lor. Vom discuta despre măsuri de precauție pentru a evita accidentele în diverse situații, cum ar fi înghițirea de obiecte străine, căderile și rănile provocate de biciclete sau skateboard-uri. Veți învăța cum să recunoașteți factorii de risc și cum să vă protejați pe voi și pe cei din jur.

Jocuri și scenarii practice:
Atelierul nostru va include și jocuri interactive și scenarii practice, care vă vor permite să aplicați cunoștințele dobândite într-un mod distractiv și interactiv.

Specialistul nostru, Mihai Barbu ne va ghida in aceasta experienta minunată

CURSUL ESTE GRATUIT, veti achita doar 15 lei si acopera kit-ul de prim ajutor cu care veti pleca acasa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.