Luna martie in companii

Dragi prieteni,

Se apropie luna martie, o perioadă plină de căldură, zâmbete și oportunități de a sărbători persoanele speciale din viața noastră. Noi, cei de la Casa cu Rost, suntem bucuroși să vă anunțăm că am pregătit o gamă variată de activități și ateliere dedicate companiilor în această perioadă plină de evenimente speciale.

În special, având în vedere apropierea zilei de 1 Martie și a Zilei Femeii, ne-am gândit la ateliere speciale create cu grijă pentru doamnele, mamele și femeile din viața dumneavoastră. De la Ateliere de Pictură, Aranjament Floral, Cosmetice Naturale, Ciocoltată, Dezvoltare Personală, Pâine cu Maia, Mini Grădină într-un Bol, până la creația unor martișoare unice, pictură pe căni, creatie de bijuterii și pictura pe haine sau croitorie, vă oferim peste 200 de tipuri de activități care sunt cu adevărat experiențe de neuitat.

Atelierele noastre sunt create cu atenție la detalii și se adresează tuturor gusturilor și preferințelor. În cadrul Atelierelor de Pictură, veți descoperi bucuria creativității și veți putea exprima liber frumusețea interioară pe pânzele voastre.

Atelierele de Aranjament Floral vă vor învăța să creați buchete elegante și aranjamente deosebite care vor aduce un strop de primăvară în fiecare spațiu. Cosmeticele Naturale, create cu ingrediente pure, vă vor răsfăța și vă vor oferi o senzație unică de îngrijire.

Pentru cei pasionați de dezvoltare personală, atelierele noastre specializate vă vor ghida către o versiune mai bună a voastră. De la strategii eficiente de gestionare a stresului, vă asigurăm că veți găsi ateliere care să vă inspire și să vă îmbogățească viața.

Dacă sunteți pasionați de bucătărie, atelierul „Pâine cu Maia” vă va introduce în tainele coacerii pâinii tradiționale, iar „Mini Grădină într-un Bol” vă va oferi o experiență captivantă de amenajare a propriului colț de natură.

În plus, oferim posibilitatea personalizării activităților pentru a se potrivi perfect nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Indiferent de alegerea făcută, vă garantăm că participanții vor pleca cu amintiri frumoase și cu produse create cu dragoste și atenție.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături la Casa cu Rost pentru a vă oferi momente de bucurie, creativitate și conexiune. Contactați-ne pentru mai multe detalii și rezervări, iar noi vă vom ghida cu plăcere în alegerea atelierelor potrivite pentru dumneavoastră.

Cu drag, Echipa Casa cu Rost

 

0734131377 pentru Companii

[email protected]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.