Pregătirea emoțională pentru Evaluarea Națională

                                                                                 Pregătirea emoțională pentru Evaluarea Națională
Reprezintă nu doar o provocare intelectuală, ci și o provocare emoțională semnificativă pentru elevi. În acest context, este esențial să acordăm o atenție deosebită pregătirii lor emoționale, deoarece aceasta joacă un rol crucial în performanța lor la examen.
Primul pas în această călătorie este recunoașterea importanței pregătirii emoționale. Evaluarea Națională marchează trecerea la o nouă etapă în viața copilului tău, iar presiunea asociată acestui moment poate deveni copleșitoare.
În timp ce mulți părinți se concentrează pe meditații pentru materiile examenului, este la fel de important să se acorde atenție dezvoltării abilităților emoționale.

Pregătirea emoțională pentru Evaluarea Națională

Echilibrul emoțional este cheia succesului.
Prin intermediul unui curs specializat de pregătire emoțională, precum cel susținut de Dana Ilies, life coach, și Ioana Tarziu, psihoterapeut, copilul tău va avea oportunitatea de a învăța să-și gestioneze emoțiile și să-și valorifice la maximum cunoștințele.
Cele șase ședințe propuse în cadrul acestui curs sunt concepute pentru a îmbunătăți autocunoașterea elevului, stimă de sine și stabilirea limitelor personale.
În plus, se acordă o atenție deosebită vocației și motivației, ajutându-l pe elev să-și descopere pasiunile și să găsească sens în procesul de învățare.
Gestionarea emoțiilor reprezintă un alt aspect esențial al cursului, oferindu-le elevilor instrumentele necesare pentru a face față stresului și anxietății asociate examenului.
De asemenea, cursul abordează moduri practice de gestionare a timpului și procesului de învățare, contribuind la creșterea eficienței în perioada pregătirii.
Setarea și gestionarea obiectivelor completează această pregătire, ajutând elevul să-și structureze pas cu pas planurile și să-și mențină direcția către succes.
Prin aceste ședințe, Casa cu Rost oferă un cadru propice dezvoltării echilibrate a elevului, atât din punct de vedere intelectual, cât și emoțional. În final, obiectivul este ca fiecare copil să-și atingă potențialul maxim și să abordeze Evaluarea Națională cu încredere și determinare.

Pregătirea emoțională pentru Evaluarea Națională

Lectori  Ioana Târziu și Dana Ilieș
cost : 800 lei  se pot achita in 2 rate egale AICI
bonus consilierea vocationala

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.