Tehnici de învățare pentru copii

Tehnici de învățare pentru copii

Ești interesat/ă de un atelier dedicat tehnicilor de învățare pentru copii?

Putem să te ajut cu câteva sfaturi și strategii generale.

Este important să adaptezi abordarea în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului, dar există câteva principii de bază care se aplică în general.

Avem plăcerea să vă invităm la un atelier dedicat tehnicilor de învățare pentru copii, care va avea loc în data de 11 IUNIE

la Casa cu ROST.

Această ocazie oferă oportunitatea de a vă familiariza cu cele mai recente metode și strategii pedagogice, care pot sprijini procesul de învățare al copiilor dumneavoastră într-un mod eficient și captivant.

Programul atelierului va include prezentări interactive, sesiuni de lucru în grup și discuții deschise, într-un cadru prietenos și relaxant.

Vom explora diferite abordări pedagogice, metode de stimulare a creativității și dezvoltare a gândirii critice, tehnici de gestionare a timpului și multe alte subiecte relevante pentru dezvoltarea optimă a copiilor.

Această oportunitate nu numai că vă va oferi noi cunoștințe și instrumente valoroase, dar vă va permite și să vă întâlniți și să interacționați cu specialisti în domeniul educației.

Veți avea ocazia ulterior să schimbați experiențe și să vă împărtășiți idei, ceea ce poate fi extrem de benefic în sprijinirea procesului de învățare al copiilor dumneavoastră.

Pentru a participa la acest atelier, vă rugăm să confirmați prezența prin a achizitiona e-mail-ul online.

Vă încurajăm să vă alăturați și să profitați de această ocazie unică de a vă dezvolta abilitățile  de învățare.

Cu drag,

echipa Casei cu ROST

PROFESORI  Adela Ioana Târziu

Dana Ilieș

cost: 100 lei

durata: 1h30

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.