Calități pentru succes

                                                                                     CALITATI PENTRU SUCCES
 grupe: vineri, ora 18:30 grupa ONLINE pe platforma zoom, pentru copii 9-13 ani
              Sambăta, ora 15:30 grupa fizic, la sediul nostru din str. Traian
Bine ai venit la Casa cu Rost, locul unde micuții cu vârste între 9 și 13 ani își pot descoperi potențialul și își pot construi baze solide pentru o dezvoltare armonioasă.
Cursul nostru special, condus de doi profesori dedicați și experimentați, Adela Ioana Târziu – psihoterapeut și Dana Ilies – life coach, reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a-și explora emoțiile, gândurile și aspirațiile personale.
Calități pentru succes
Temele abordate în cadrul atelierului sunt fundamentale pentru dezvoltarea lor pe mai multe niveluri.
Prima dintre ele, stima de sine, îi învață pe copii să se accepte și să își aprecieze propriile calități, contribuind astfel la construirea unei imagini pozitive despre ei înșiși.
Vocatia, a doua temă a atelierului, îi îndrumă pe micuții participanți să își descopere pasiunile și talentele, ajutându-i să-și contureze viitorul în mod conștient și responsabil.
Gândirea critică reprezintă o abilitate esențială în societatea actuală, iar copiii noștri vor învăța să analizeze informațiile, să-și formeze opinii proprii și să ia decizii informate.
Gestionarea emoțiilor, gândurilor și obiectivelor, ultimele două teme ale atelierului, îi vor învăța pe cei mici să gestioneze situațiile dificile, să-și controleze gândurile și să își stabilească obiective realiste și motivante.
Fiecare ședință a atelierului are o durată de 1 oră și jumătate, timp în care copiii vor experimenta exerciții practice, discuții interactive și activități recreative menite să stimuleze dezvoltarea lor personală.
Cursul se desfășoară săptămânal, oferind astfel timp suficient pentru aplicarea în practică a noilor cunoștințe și abilități.
Investiția în dezvoltarea copilului tău este una prețioasă, iar costul pentru participarea la acest atelier este de 400 lei. Aceasta include nu doar experiența captivantă a atelierului în sine, ci și suportul continuu din partea profesorilor și materialele necesare desfășurării activităților.
La Casa cu Rost, credem cu tărie că investiția în dezvoltarea copiilor noștri este cheia unui viitor plin de succes și echilibru.
Înscrie-ți copilul acum și oferă-i șansa de a-și descoperi potențialul într-un mediu dedicat creșterii și formării personalității sale unice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.