De la ESEC la SUCCES

De la ESEC la SUCCES este un curs creativ si interactiv care le ofera copiilor o altă perspectivă asupra lucrurilor incomode,neplăcute, plictisitoare pe care adesea trebuie să le facă.

     27 OCTOMBRIE, ORA 17:30 varianta hibrid

Sunt momente în care vă vedeți copiii frustrați sau anxioși, simțindu-se forțați de mama, tata sau de profesori să facă lucruri pe care nu le înteleg?

Școala nu îi pregătește emoțional si social pe copii pentru viață, iar materiile predate, stilul competitiv le este unora total dezagreabil.

Cu ajutorul discuțiilor liberea, prin exerciții din terapia de grup și arta actorului, dezbătând modalități de învățare și oferindu-le o perspectivă nouă, dar și sustinere în demersul lor academic.

Vom descoperi calitățile si abilitățile personale, îi vom învăța pe copii și adolescenți să vadă lumea într-un mod mai plăcut, asertiv și motivant.

Împreună vom învăța că eșecul este parte din succes și nu un inamic feroce care ne abate de la drumul drept.

La finalul cursului vor fi înteles că eșecul este prietenul, profesorul si pasaportul lor către succes.

Scopul este acela de a-l ajuta pe tânar sa obțină mai multă bucurie de a trai, de a deveni mai rezilient si de a înfăptui mai multe fara teama de esec.

Navigând printre pericolele vulnerabilitatii si ale perfectionismului, le vom arata modul în care optimismul și rezilienta pot schimba rezultatul evenimentelor.

Cum să gasim fericire de durata care nu va fi afectata de emotii negative precum rusinea si frica.

Vom oferi strategii de supravietuire in fata comportamentelor răutăcioase (narcisiste) sau distructive si vom explica beneficiile bunătatii, ale consistenței, ale perseverenței și ale ritmului propriu.

Puterea esecului are forța de a ne schimba viața dacă suntem învățați cât este el de important dacă știm să ne volosim de calitățile sale.

„Cultura competiționala ne creste cu asteptarea nerealista conform careia, sa ai succes te face dezirabil, demn de iubit, de apreciat, de sarbatorit si de laudat.

Nimic mai fals. Toate acestea le meritai oricum.
De fapt, succesul, de cele mai multe ori, te insingureaza, uneori te izoleaza, pentru ca nu toata lumea este pregatita sa deschida sampania alaturi de tine.”
Ne pregătim copiii pentru succes, dar oare îi pregătim si pentru eșec?
Vom avea si o parte de art-terapie, unde vom învăța tehnica modelajului în lut, o tehnică terapeutică creativă

detalii organizatorice „ De le ESEC la SUCCES ”

cursul noastru durează 2h 30 si se desfășoară în format hibrid
cost: 150 lei fizic
         75 lei online pe platforma zoom
            Dana Ilies – life coach

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.