Activități pentru copii în vacanța de Paște

Activități pentru copii în vacanța de Paște

🌟 Sunteți în căutarea unor experiențe memorabile pentru copiii dumneavoastră în vacanța de Paște sau a unui cadou inspirat?

Casa cu Rost vă invită să vă alăturați unei aventuri de neuitat în cadrul taberelor urbane și cursurilor noastre creative! 🌷

📅 Pe 29 aprilie – 1 mai, Tabăra urbană de dezvoltare emoțională și meșteșug

program 9:00 – 13:00

vă așteptăm la o tabără specială de dezvoltare emoțională și meșteșuguri pentru copii. Avem grupe de vârsta 6-9 ani și 10-14 ani, unde micuții voștri își vor descoperi noi talente și își vor dezvolta abilitățile într-un mediu plin de creativitate și distracție!

🎨 În plus, pe 29 aprilie – 30 aprilie, ora 17:00-19:00, organizăm un curs esențial pentru pregătirea emoțională a copiilor înainte de examenele care îi așteaptă: „Cum fac față stresului examenelor”. Este o oportunitate unică pentru copiii dumneavoastră să învețe tehnici și strategii pentru a gestiona stresul și anxietatea asociate cu examenele, pregătindu-i pentru succesul academic și emoțional.

✨ Nu ratați șansa de a oferi copiilor dumneavoastră o experiență de învățare și dezvoltare unică, alăturați-vă nouă la Casa cu Rost în această vacanță de Paște! Pentru mai multe detalii și înregistrare, contactați-ne la 0734131377/0771680680 sau [email protected]! 🐰🌸

Activități pentru copii în vacanța de Paște

29 aprilie-1 mai

ora 9:00 -13:00  Curs de croitorie pentru copii – tema fusta și sacosă

Aveţi un copil creativ, pasionat de modă, dornic să învețe lucruri noi și utile sau doar vă doriți să experimenteze lucruri noi care îi vor creşte stima de sine, creativitatea, comunicarea?
Este creativ și îi plac lucrurile handmade?
Ați dori ca prin abilitățile și creativitatea sa, poate prea putin descoperite pentru moment, să atingă culmile succesului?
Atunci îl invităm la Casa cu Rost la un curs de croitorie dedicat începătorilor copii.
Acest curs fiind nu doar util prin compenenta sa practicăm dar mai ales valoros societății actuale, copiilor, dezvoltării încrederii, răbdării, perseverenței și comunicării acestora.
Ce facem la acest curs de croitorie pentru copii?
Copilul va învăța să croiască, să coasă și să brodeze!
– va croi şi coase o fustă
– va coase o sacoșă pe care o va personaliza
slime casa cu rostpictură pe ouăactivităti pentru copii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.