Bun venit Vacanță

Bun venit Vacanță

Descoperă-ți potențialul în Taberele și Atelierele de Vacanță de la Casa cu Rost

Casa cu Rost, un loc magic în centrul orașului, a devenit cunoscută pentru activitățile sale minunate printre care se numără taberele și atelierele sale de vacanță.

Prin ele ne propunem să dezvoltăm încrederea în sine la copii și să-i ajutăm să depășească fricile și anxietățile.

Aceste evenimente au câștigat popularitate rapidă datorită abordării lor inovatoare și a gamei variate de activități oferite.

Taberele și atelierele de la Casa cu Rost reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a-și explora pasiunile, de a deprinde abilități practice și meșteșuguri și de a participa la cursuri de dezvoltare personală, matematică și limba română, totul într-un mediu sigur și plin de bucurie.

La Casa cu Rost, dezvoltarea încrederii în sine este o valoare de bază.

Copiii sunt încurajați să își exprime liber ideile și să își exploreze potențialul.

În timpul taberelor și atelierelor de vacanță, aceștia participă la activități care îi provoacă să-și depășească limitele și să-și descopere propriile talente. Prin jocuri de echipă, exerciții de comunicare și activități artistice, copiii învață să-și pună în valoare calitățile și să-și dezvolte încrederea în propria persoană.

Depășirea fricilor și anxietăților: Mulți copii se confruntă cu diverse frici și anxietăți care le pot afecta în mod negativ dezvoltarea și încrederea în sine.

Taberele și atelierele de la Casa cu Rost oferă un mediu sigur și acceptant, în care copiii sunt încurajați să-și înfrunte temerile și să le depășească. Prin activități creative si interactiv în aer liber și prin jocuri de rol, copiii învață să facă față situațiilor noi și să-și gestioneze emoțiile într-un mod sănătos.

În cadrul taberelor și atelierelor de vacanță de la Casa cu Rost, copiii au oportunitatea de a deprinde abilități practice și meșteșuguri tradiționale.

De la lucrul cu lemnul și olărit, până la cusut și gătit, copiii sunt încurajați să își dezvolte creativitatea și priceperea manuală. Activitățile practice îi ajută să-și dezvolte concentrarea, răbdarea și atenția la detalii, oferindu-le în același timp o experiență valoroasă și distractivă.

Pentru a asigura o dezvoltare echilibrată, Casa cu Rost oferă copiilor cursuri de matematică și limba română în cadrul taberelor și atelierelor de vacanță.

Aceste cursuri sunt concepute într-un mod interactiv și captivant, pentru a păstra interesul copiilor și a-i ajuta să înțeleagă mai bine aceste materii. Prin abordarea ludică și folosirea exemplelor practice, copiii descoperă că matematica și limba română pot fi subiecte fascinante și utile în viața de zi cu zi.

Taberele și atelierele de vacanță de la Casa cu Rost reprezintă o experiență minunată pentru copii, în care aceștia își pot dezvolta încrederea în sine, pot depăși fricile și anxietățile, pot deprinde abilități practice și meșteșuguri, și pot participa la cursuri de matematică și limba română.

Aceste evenimente au un impact profund asupra dezvoltării copiilor, oferindu-le încredere în propriile abilități și deschizându-le noi oportunități pentru viitor. Casa cu Rost devine astfel un loc în care fiecare copil își găsește rostul și își descoperă potențialul.

Bun venit Vacanță

19-22 iunie

9:00-13:30 

1.Tabara urbana de optimizare emotionala pentru copii  

grupa 6-9 ani

grupa 9-14 ani

 

26-29 iunie

4.Tabara urbana de mestesug – croitorie si creatie vestimentara pentru copii

3-7 iulie

 5.  Scoala Rostului Românesc

9:30 – 13:30 sau program 9:30- 16:30

grupa 6-9

grupa 9-14

 6.URBANĂ de art-terapie și dezvoltare emoțională

grupa 6-9 ani

grupa 9-14 ani

 

7.Pășim încrezători în noul an școlar – tabăra urbana

3-14 iulie, două săptămâni intensive de lucru la matematică

8.Tabara de matematică intensiv si dezvoltare emotională

 

10 – 14 iulie 

Tabără urbana pentru adolescenți 13-16 ani  sau 16-18 ani

Program pentru adolescenți

17-28 iulie

Tabara urbana de matematica și limba română intensiv

pentru clasele I, a II-a , a III-a, a IV-a, pregatire pentru examene de admitere clasa a V-a 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.